تعداد: ۴ نفر – آماده‌سازی: ١۵ دقیقه – استراحت: ۴ ساعت – سطح: متوسط

مواد لازم:

  • ماست ساده ۲ پیمانه
  • شیره افرا ۱/۴ پیمانه
  • عصاره وانیل ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • انگور بدون هسته (۴ قاچ) ۳/۴ پیمانه
  • گرانولا ۳/۴ پیمانه

۱- کفِ یک عدد سینی فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۲- ماست، شیره افرا، عصاره وانیل و نمک را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند، سپس آن را روی سینی فر ریخته و به وسیله کفگیر یا لیسک، مخلوط را به طور یکدست به صورت یک لایه با ضخامت تقریباً یک سانتیمتر پهن کنید (ضخامت باید به اندازه‌ای باشد که به لبه‌های سینی نرسد)، سپس انگور و گرانولا را به صورت یکدست، روی مخلوط ماست بچینید.

۳- بدون اینکه روی سینی را بپوشانید، آن را به مدت تقریباً ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. پس از این مدت، سینی را از فریزر خارج کرده و با کمک کاغذ روغنی بیرون زده از لبه‌های سینی، بارک ماست را از سینی خارج کرده و روی صفحه کار قرار دهید. بارک ماست را به تکه‌های نامنظم و غیرهمسان خرد کرده و فوراً سرو کنید. یا اینکه آن را در ظرف پلاستیکی دردار و یا کیسه زیپ‌دار مخصوص بسته‌بندی فریزری، قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.

این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.