یک قاشق سوپ‌خوری کره، ۳ قاشق سوپ‌خوری خامه چرب، ۵ قاشق سوپ‌خوری شیره شکر، یک قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای و یک قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو را در تابهای بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا مواد ذوب شوند. ۷۵ گرم شکلات تلخ (خردشده) را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. پس از آن، یکی دو اسکوپ بستنی کاراملی یا وانیلی را به وافل‌های گرم اضافه کرده، سپس سس شکلاتی را روی آن بریزید. اضافات سس را می‌توان به مدت ۱ تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کرد.

این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.