مواد لازم

  • جو پوست کنده: نیم کیلو
  • سبزی آش: 2 کیلو
  • برنج: 1 فنجان
  • نخود، لوبیا و عدس: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • کشک یا ماست: 3 لیوان

طرز تهیه

جو را خیس کرده و می‌گذاریم تا با 4 لیوان آب کمی بپزد وقتی جو تقریباً نیم پز شد برنج و سبزی را به آن می‌افزاییم. حبوبات را جدا پخته به مواد بالا می‌افزاییم. پیاز را خرد کرده با روغن تفت داده به آن نمک، فلفل و زردچوبه زده در آش می‌ریزیم در آخر می‌توان کشک یا ماست را درون آش ریخت تا 1 تا 2 جوش بزند و سپس آش را در ظرف گودی ریخته و تزیین کرد.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.