مواد لازم

  • برگه قیسی و آلبالو خشک از هرکدام یک پیمانه
  • آلوبخارا، آلو قرمز خشک شده و زغال‌اخته از هر کدام یک پیمانه
  • عدس نصف پیمانه
  • نخود یک‌سوم پیمانه
  • لوبیا چیتی یک‌سوم پیمانه
  • رشته آش 350 گرم
  • گوشت چرخ‌کرده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • نعناع 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 4 حبه
  • رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • آب‌غوره مقداری
  • شکر مقداری
  • لواشک چند تکه کوچک
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا برگه قیسی، آلبالو، آلو قرمز، آلوبخارا و زغال‌اخته را کاملاً تمیز بشورید و در قابلمه بریزید و آب اضافه کنید تا با میوه‌ها بجوشد سپس حبوبات را که قبلاً پخته شده است اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی، آبغوره، نمک و در صورتی که طعم شیرین را دوست دارید کمی شکر و لواشک را اضافه کنید و اجازه دهید آش بپزد. پس از آن، گوشت چرخ‌کرده و یک عدد پیاز را به‌صورت کوفته‌قلقلی تهیه کرده و به آش اضافه کنید. در آخر رشته‌ها را اضافه کنید. در این فاصله پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید. بعد از اینکه خامی رشته‌ها از بین رفت و آش جا افتاد آن را در ظرف بریزید و با پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا به قلم فریبا کیخسروی منتشر شده است.