مواد لازم

  • کره ۳۰۰ گرم
  • شکر ۷۵۰ گرم
  • آرد گندم یا برنج نیم کیلو
  • زعفران یک قاشق سوپ‌خوری پر
  • گلاب یک استکان

طرز تهیه

کره را در ظرف مناسبی داغ کرده آرد را به آن افزوده و خوب تفت می‌دهیم تا قهوه‌ای شود دقت شود آرد نباید قهوه‌ای سیر شود یعنی بسوزد یا قهوه‌ای کم رنگ باشد سپس زعفران و گلاب و شکر را در ۲ لیوان آب حل کرده ظرف آرد را از روی اجاق برداشته مایع به دست آمده را روی آن می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم و دوباره به مدت بسیار کوتاه روی حرارت قرار می‌دهیم سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و دائم تکان می‌دهیم تا حلوا به روغن بیافتد آن را در بشقاب پهن کرده روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین می‌نماییم.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.