مواد لازم

  • گوشت500 گرم
  • اسفناج 1 کیلوگرم
  • آلو 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و یک قاشق غذاخوری روغن درون ماهیتابه بریزید و روغن را درون آن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. در مرحله بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید و گوشت را که از قبل به صورت مکعبی خرد کرده‌اید به آن اضافه و کمی تفت دهید. اکنون مقداری آب به آن اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. پس از آن، حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. آلوها را بشویید و برای مدت 10 دقیقه درون مقداری آب قرار دهید. در مرحله بعد اسفناج‌ها را بشویید و ریز خرد کنید. اکنون اسفناج را همراه کمی روغن درون ماهیتابه‌ای تفت دهید تا تنها کمی نرم شود. پس از آنکه گوشت پخت، اسفناج و آلو را اضافه کنید و نمک را به آن بیفزایید و برای مدت نیم ساعت منتظر بمانید تا خورش به اصطلاح جا بیفتد.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.