مواد لازم

  • کاهو 1 عدد
  • مرغ 2 تکه
  • نان تست 3-4 عدد
  • روغن زیتون 150 میلی‌لیتر
  • پنیر پارمسان 100 گرم
  • سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • آب‌لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
  • سس قرمز 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش بزنید و کنار بگذارید. قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست کنید. برای آماده‌سازی سس سالاد ابتدا آب‌لیمو، تخم‌مرغ (تخم‌مرغ را 1 دقیقه آب‌پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، نمک و فلفل و سس قرمز را مخلوط کرده با همزن یا غذا ساز خوب مخلوط کنید و بعد از حدود 5 دقیقه، کمکم شروع به اضافه کردن روغن کنید تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود. برای سرو این سالاد کافی است مرغ را بپزید و خرد کنید و برگ‌های تازه کاهو را خردکرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست‌شده و پنیر پارمسان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس را به آن اضافه کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.