مواد لازم

  • کاهو ۱ عدد
  • مرغ ۲ تکه
  • نان تست ۳-۴ عدد
  • روغن زیتون ۱۵۰ میلی‌لیتر
  • پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
  • سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • آب‌لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • سس قرمز ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش بزنید و کنار بگذارید. قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست کنید. برای آماده‌سازی سس سالاد ابتدا آب‌لیمو، تخم‌مرغ (تخم‌مرغ را ۱ دقیقه آب‌پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، نمک و فلفل و سس قرمز را مخلوط کرده با همزن یا غذا ساز خوب مخلوط کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه، کمکم شروع به اضافه کردن روغن کنید تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود. برای سرو این سالاد کافی است مرغ را بپزید و خرد کنید و برگ‌های تازه کاهو را خردکرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست‌شده و پنیر پارمسان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس را به آن اضافه کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.