مواد لازم

  • سیب‌زمینی ریز ۵۰۰ گرم
  • لوبیا سبز 11۲ گرم
  • کره نرم شده 3 قاشق غذاخوری
  • کنسرو ماهی 3 قوطی
  • تخم‌مرغ آب‌پز شده 4 عدد
  • کاهو به مقدار لازم
  • زیتون به مقدار لازم
  • گوجه‌فرنگی 3 عدد
  • روغن کانولا 1 پیمانه
  • سرکه سفید یک‌چهارم پیمانه
  • سرکه سیب یک‌چهارم پیمانه
  • سس خردل ۲ قاشق چای‌خوری
  • سیر رنده شده 1 حبه بزرگ
  • پودر خردل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل و پوست لیمو به اندازه کافی

طرز تهیه

تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذا ساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. برای تهیه سالاد، سیب زمینی‌ها را در آب نمک آب پز کنید. لوبیا را نیز به مدت چهار دقیقه در آب بجوشانید. سیب‌زمینی را برش بزنید و در دو قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید. با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. تخم‌مرغ و گوجه فرنگی‌ها را برش بزنید. سسی را که تهیه کرده‌اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید. کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.