مواد لازم

  • برنج نیم کیلو
  • شکر 750 گرم
  • زعفران یک قاشق مرباخوری
  • گلاب نصف استکان
  • خلال بادام 150 گرم
  • خلال پسته 50 گرم
  • دارچین 2 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم

طرز تهیه

برنج را 24 ساعت قبل خیس کرده سپس آبکش نموده و با آب زیاد روی اجاق قرار می‌دهیم وقتی برنج کاملاً پخت و نرم شد شکر و گلاب و زعفران حل شده در آب جوش را ریخته و مرتب هم می‌زنیم تا نسوزد و جا بیفتد اگر شله زرد سفت شد به آن 2 لیوان آب گرم می‌افزاییم سپس بادام خلال شده را در شله زرد ریخته درب آن را می‌گذاریم در این مرحله کمی کره به آن افزوده و آن را در ظرف مناسب ریخته با دارچین و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.