مواد لازم

  • مغز ران مرغ ۴ عدد
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • ترخون ۳ قاشق چای خوری
  • پیاز ریز ۸ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • فلفل سیاه مقداری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

درون ماهی تابه‌ای کوچک روغن زیتون، ترخون خرد شده، سیر خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. اکنون پیازهای کوچک و گوجه گیلاسی را بیفزایید و پس از چند دقیقه تفت دادن آنها را از درون ماهی تابه خارج کنید. در این مرحله مغز ران را مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. البته قبل از آن باید گوشت مرغ را به روغن زیتون آغشته کنید. اکنون گوجه فرنگی، پیاز. مخلوط ترخون را به آن بیفزایید و در بشقاب سرو قرار دهید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.