مواد لازم

  • آرد 450 گرم
  • بیکینگ‌پودر 1 قاشق
  • کرم تارتار 1 قاشق
  • شکر 1 قاشق
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • گردو خردشده 100 گرم
  • شیر 300 میلی‌لیتر

طرز تهیه

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. آرد، به کینگ پودر، کرم تارتار و نمک را درون ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. پس از آن شکر و گردوی خردشده را اضافه کنید و شیر را بیفزایید تا به شکل خمیر شود. روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و با استفاده از دستان آغشته به آرد خمیر را ورز دهید و به شکل گلوله‌هایی به ابعاد 20 سانتیمتر فرم دهید. اکنون خمیرها را روی کاغذ روغنی درون سینی فر قرار داده و برای مدت 15 دقیقه درون فر بگذارید. می‌توانید مقداری آرد روی گلوله‌های خمیری بپاشید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.