مواد لازم

  • آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • جوز: ۱/۸ قاشق مربا خوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین: ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • کشمش یا گیلاس خشک: ۱/۳ فنجان
  • شکر: ۳/۴ فنجان
  • خمیر دو لایه پای
  • سیب پوست گرفته نازک ورقه شده: ۶ فنجان

طرز تهیه

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را در ظرف پای گردی به قطر ۲۲/۵ سانت پهن کنید. اگر مایل بودید سیب‌ها را به آبلیمو آغشته کنید. شکر، آرد، دارچین و جوز را مخلوط کنید. سیب و کشمش را هم اضافه کنید. مخلوط سیب را روی خمیر بریزید. دور خمیر را مرتب کنید و خمیر باقیمانده را یکدست به صورت ساده روی مواد پهن و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید، اگر مایل بودید روی خمیر با برس شیر بمالید و کمی شکر بپاشید. برای جلوگیری از قهوه‌ای شدن خمیر، فویلی مربع شکل را به ابعاد ۲۵×۲۵ سانت در آورید. وسط فویل را دایره‌ای به قطر ۱۰ سانت جدا کنید و فویل را روی ظرف پای بگذارید. ۴۰ دقیقه در فر بگذارید، فویل را بردارید و ۲۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا میوه‌ها نرم شوند و خمیر بپزد. سپس پای را روی الک سیمی خنک کنید.

طرز تهیه خمیر دولایه پای

دو فنجان آرد سفید را با نصف قاشق مربا خوری نمک مخلوط کنید. تکه‌های کره را با چنگال اضافه کنید به طوری که خمیر دانه دانه‌ای به دست آید. مقداری از خمیر را با یک قاشق آب با چنگال ورز دهید تا نرم و یکدست شود بقیه خمیر را به دفعات به همین صورت مرطوب کنید، حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.