مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

  • شکر ۲ قاشق چای خوری
  • خمیر مایه خشک ۲ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد یک و نیم فنجان
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری خرد شده نصف فنجان
  • برگ رزماری تازه مقداری
  • برگ آویشن تازه مقداری
  • ریحان دو شاخه
  • دانه کاج یک چهارم فنجان
  • سیر ۱ عدد
  • پنیر فتا ۱۷۵ گرم
  • زیتون یک چهارم فنجان

طرز تهیه

برای شروع نصف مقدار شکر را در نصف فنجان آب جوش حل کنید و خمیر مایه را به آن بیفزایید و مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا حباب روی مواد تشکیل شود. پس از آن نصف روغن را به مواد اضافه کنید. در این مرحله آرد و نصف قاشق چای‌خوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. اکنون در قسمت مرکز آرد مخلوط خمیر مایه را اضافه کرده و آن‌قدر ورز دهید تا خمیری یکدست به دست آید. در این مرحله خمیر را دو نیم کرده و هر قسمت را درون پلاستیک قرار دهید و مدت ۱۵ دقیقه آن را در مکانی گرم قرار دهید. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. برای تهیه مواد داخلی کافی است روغن زیتون را درون ماهی تابه ریخته و پیاز خرد شده را برای مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. زیتون خرد شده، سیر رنده شده، دانه کاج، پنیر فتا، برگ خرد شده رزماری، جعفری و آویشن را به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید. اکنون هر یک از خمیرها را پهن کرده و روی یکی از آنها مواد را ریخته و لایه دیگر خمیر را روی مواد پهن کنید و لبه‌های آن را به یکدیگر بچسبانید. پای آماده شده است و کافی است آن را در فر برای مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.