مواد لازم:

  • کشمش یک دوم فنجان
  • پوره خرمالو یک و نیم فنجان
  • خلال پوست لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چای‌خوری
  • به کینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
  • روغن شیرینی پزی ۸ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای سه چهارم فنجان
  • نمک سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد یک و نیم فنجان
  • دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • گردو سه چهارم فنجان
  • خرما خرد شده یک دوم فنجان

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کشمش‌ها را برای مدت ۱۰ دقیقه درون آب گرم قرار دهید و سپس درون سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. وانیل و به کینگ پودر را به پوره خرمالو اضافه کنید و هم بزیند و کنار بگذارید. روغن شیرینی‌پزی را همراه با شکر قهوه‌ای درون ظرفی بریزید و هم بزنید و نمک و خلال پوست لیموترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر، دارچین و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید و کم‌کم به مواد بیفزایید. در مرحله آخر، کشمش، گردو و خرما را اضافه کنید و مخلوط خرمالو را نیز بیفزایید. مواد را درون قالب کمی چرب بریزید و برای مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.