تعداد: ۴ تا ۶ نفر – آمادهسازی: ١۰ دقیقه – پخت: ۱۵ دقیقه – سطح: متوسط
مواد لازم:
- کره ۲ قاشق سوپخوری
- کنسرو ذرت (بدون آب) ۱ پیمانه
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم
- سبزیجات معطر تازه (پاک و خردشده) ۳۰ گرم
- سبزیجات معطر شامل: ریحان، جعفری، نعناع، گشنیز یا ترخون (از هرکدام به یک اندازه)
- پنیر تازه بُز (خردشده) ۱۲۰ گرم
- تخم مرغ ۸ عدد
- شیر ۱/۴ پیمانه
- گوجه فرنگی مینیاتوری (دونیم شده) ۱ پیمانه
۱- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
۲- کره را در تابهای نسوز بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود، سپس ذرت، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سبزیجات معطر و نیمی از پنیر بُز را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
۳- تخم مرغ، شیر و کمی نمک را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند، سپس آن را روی مواد، داخل تابه بریزید. تابه را کج کرده و بچرخانید تا تخم مرغ به طور یکدست روی سبزیجات را بپوشاند.
۴- گوجه فرنگی و بقیه پنیر را روی تخممرغ قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲تا ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا تخم مرغ کاملا خود را بگیرد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
۵- تابه را به مدت ۸تا ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا فریتاتا بپزد. پس از این مدت، تابه را از فر خارج کرده، فریتاتای ذرت را برش بزنید و همراه نان تازه، سرو کنید.
این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.