مقداری کره را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود، سپس ۴ عدد سیب (بدون پوست و خردشده) و ۴ قاشق سوپخوری کشمش (شسته و آبکششده) را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا سیب نرم شود. ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل، ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین (پودرشده)، ۲ (پودرشده) و ۲ قاشق سوپخوری شیره افرا به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. از مایه آماده شده با قاشق روی وافلهای گرم بریزید. در صورت تمایل، با مقداری خامه روی آنها را تزیین و سرو کنید.
این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.