مواد لازم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس ۱ عدد، خرد شده
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- ژامبون ۷۵ گرم خرد شده
- نخودفرنگی یک و دو سوم فنجان
- سرکه سفید یک دوم فنجان
- سینه مرغ ۳ فنجان
- کره ۶۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- برنج ریزوتو ۲ فنجان
- پنیر پارمسان یک سوم فنجان
- فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
روغن را درون ماهی تابه ریخته و کرفس، جعفری و فلفل سیاه را درون آن بریزید و کمی تفت دهید تا کرفسها نرم شود. اکنون ژامبون، نخود فرنگی و نیمی از سرکه را به مواد بیفزایید و حرارت را کم کنید تا مواد بپزد. در ظرف دیگری بقیه سرکه، سینههای مرغ خرد شده و ۳ فنجان آب سرد را مخلوط کنید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد. کره را در ظرفی دیگر روی حرارت آب کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید. سپس پیازها و نمک را به بقیه مواد اضافه کنید و برنج را به آن بیفزایید. در ظرف را قرار دهید و اجازه دهید برنجها به آرامی بپزد. مراقب باشید آب برنج خیلی زود تبخیر نشود. هنگامی که برنج پخت آن را به ترکیب نخود فرنگی اضافه کرده و در آخر چند تکه پنیر پارمسان روی آن قرار دهید تا با حرارت برنج خود به خود آب و کرمی شود.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.