جو دو سر ۳/۴ فنجان
کره بدون نمک ۶ قاشق غذاخوری
تا حد قهوهای شدن بر روی گاز بماند
آرد ۳/۴ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود
سیب ۱۱۰۰ گرم
آب لیمو
4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید
5 دقیقه اجازه دهید بخار کند
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
پوره سیب ۱ فنجان
کره
برای ۱ ساعت در حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید
مربای زردآلو ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
