مواد لازم برای ۴ نفر
- دو قوطی کنسرو لوبیا قرمز بدون قارچ ۲ تکه
- قارچ بزرگ ۵ عدد
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
- هویج متوسط ۲ عدد
- کمی ماکارونی صدفی رنگیشیر کره
- مقداری جعفری و پیازچه خرد شده
- دارچین، نمک، زردچوبه، پودر کاری، گرانول سیر و روغن زیتون ( فقط برای تفت نان)
- رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
- نان تست دو نیم شده
طرز تهیه
ابتدا همه مواد را شسته یا پوست گرفته و روی یک دستمال بزرگ آبگیری میگذاریم. آب لوبیاها را جدا کنید و آب آن را در قابلمهای نگه دارید. قارچهای شسته وآبگرفته را به صورت حلقههای باریک آماده میکنیم. هویج و سیب زمینی را شسته و هویجها را صورت حلقههای باریک و سیب زمینی را نگینی هم اندازه خرد میکنیم. لوبیا را با مقدار بسیار کمی روغن تفت میدهیم حدود یک دقیقه. قارچ، سیب زمینی و هویج را تفت داده و داخل قابلمهای که لوبیا در آن است میریزیم بعد از یک دقیقه و از روی شعله بر میداریم. همه ادویهها را با هم در ظرفی ریخته با کمی نمک و بدون روغن تفت میدهیم حدود ۳۰ ثانیه و بعد رب را به آنها اضافه میکنیم تا رب با چاشنیها معطر شود و همه را به قابلمه لوبیا اضافه میکنیم.
آب لوبیا را که کنار گذاشتهایم با یک لیوان و نیم آب جوشیده داخل قابلمه میریزیم و میگذاریم۱۰ دقیقه مواد پخته و خوراک آماده شود. در آخر ماکارونی صدفی یا هر مدلی را که میپسندید به مقدار بسیارکم اضافه میکنیم جعفری و پیازچه را تفت داده تا آب اضافی آنها گرفته شود و کمی نرم شود. حالا تا غذای شما پخته شود نانها را آماده میکنیم. روغن زیتون وپودرگرانول ســیر را تفت داده و نانها را در ماهی تابه چیده و میگذاریم کمی برشته شوند و سپس با دستمال روغن اضافی آن را گرفته و در ظرف در دار میگذاریم تا تازه و نرم بمانند. زمانی که هویج هاو سیب زمینی کاملاً پخته شده باشد غذای شما آماده شده. سیب زمین در این غذا نباید له و نرم شود زیرا شکل خود را از دست داده و به غذا لعاب اضافی می هد که مزه را تغییر میدهد. ماکارونی باید در ۱۵ دقیقه آخر اضافه شود تا له نشود. غذا را در دیس گود یا کاسه شیشهای میریزیم (ظرف شیشهای برای صرف این غذا زیباتر است).
چند دانه سیب زمینی و هویج را از غذا جدا کرده. آنها را با سلیقه وسط خوراک گذاشته به شکل دایره کمی برجسته میکنیم. جعفری و پیازچه را دور این دایره میریزیم سپس کمی جعفری و پیازچه خرد شده روی نانها ریخته و سر سفره میبریم. ترشی لیته ساده و زیتون با این غذا عالی خواهد بود.
این مطلب اولین بار در دو هفته نامه خانه بخت به قلم آناهیتا مافی منتشر شده است.