مواد لازم
- موز: ۴ عدد
- کیوی: ۱۰ عدد
- ژله قرمز: ۱ بسته
- ژله سبز: ۱ بسته
- خامه: ۲۵۰ گرم
- پودر قند:۱۰۰ گرم
- کیک اسفنجی: ۱ تخته
طرز تهیه
ژله قرمز را درست کرده در یخچال میگذاریم تا کمی بگیرد کیوی پوست کنده و خرد شده را روی آن قرار داده خامه و پودر قند زده شده را روی آن میریزیم، ژله سبز را نیز جدا درست کرده روی آن ریخته میگذاریم تا در یخچال ببندد روی آن را با حلقههای موز میپوشانیم پس از بسته شدن آن را روی کیک اسفنجی قرار داده و مجدداً با خامه روی آن را میپوشانیم.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.