مواد لازم
- برنج یک دوم پیمانه
- شیر۱ لیتر
- آب یک دوم پیمانه
- خامه ۱ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- مربای گل به میزان لازم
- نمک مقداری
طرز تهیه
برنج را با کره و گلاب و نمک بپزید. وقتی که برنج نیمپز شد، شیر را اضافه کنید و هر چند دقیقه یکبار با قاشق چوبی هم بزنید تا برنج کاملاً لعاب بیندازد. پس از آن شعله را خاموش کنید و خامه را به آن اضافه کنید. شیربرنج را درون ظرف مخصوص سرو بریزید و با مربای گل محمدی و یا مربای هویج سرو کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا به قلم مریم نادعلی منتشر شده است.