به جای خریدن کیک و شیرینی‌های کارخانه‌ای که قطعا سلامت غذاهای درست شده در خانه را ندارند، این شیرینی‌های ساده و خوشمزه را درست کنید تا هم کودک را به مدرسه رفتن تشویق کنید و هم غذایی سالم برای زنگ تفریحش به او بدهید.

برای این طرز تهیه شیرینی‌ شکلانی ساندویچی تنها به ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید. با مواد گفته شده می‌توانید ۱۸ عدد شیرینی ساندویچی درست کنید. اگر به مقدار بیشتری شیرینی نیاز دارید مواد را دو برابر کنید.

مواد لازم برای درست کردن قسمت بیسکوئیتی

  • آرد: ۲ پیمانه
  • پودر کاکائو بدون شکر: ۱ پیمانه و مقدار کمی برای تزئین روی شیرینی‌ها
  • نمک بدون ید: ۱ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره آب شده در دمای محیط: ۱ و یک چهارم پیمانه
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • وانیل: به میزان لازم

مواد لازم برای وسط شیرینی

  • کره آب شده در دمای اتاق: ۱ پیمانه
  • پودر قند: دو پیمانه
  • نمک بدون ید: مقدار کمی

طرز تهیه شیرینی شکلاتی ساندویچی
ابتدا فر را از قبل روشن کنید و درجه آن را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۲ عدد سینی فر آماده کنید و درون آنها کاغذ پوستی قرار دهید.

کاسه کوچکی بیاورید و آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکنیگ پودر را درون آن با هم مخلوط کنید.

شکر و کره را درون ظرف همزن برقی بریزید و آنقدر بزنید تا نرم شوند و پف کنند.

وانیل را به آن اضافه کنید.

همزن را روی دور آهسته بگذارید و مخلوط آرد و کاکائو را کم کم به درون ظرف همزن بریزید تا با بقیه مواد مخلوط شوند. مخلوط‌تان کمی خودش را خواهد گرفت و شل نخواهد بود.

سپس مخلوط را از ظرف خارج کرده و روی سطح صافی قراردهید . آن را ورز دهید تا آماده‌تر شود.

خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید. هر دو قسمت را صاف کنید تا به صورت دایره‌هایی مسطح دربیایند.

آنها را با پلاستیک پوشانده و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند. (می‌توانید خمیر را تا دو روز هم در یخچال نگهدارید)

مرحله پایانی
روی سطحی مسطح مقدار زیادی پودر شکلات بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید، روی سطح خمیر هم همین طور.

روی سطحی مسطح مقدار زیادی پودر شکلات بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید، روی سطح خمیر هم همین طور.

ضخامت خمیر به شکل دایره مسطح را به ۱٫۵ سانتی‌متر برسانید و از درون آن دایره‌هایی به قطر ۵٫۵ سانتی‌متر درآورید.

این دایره‌ها را، با فاصله ۳ سانتی‌متری از هم، روی کاغذ پوستی درون سینی فر بچینید.

خمیر اضافه را دوباره جمع کنید و به شکل دایره‌ای به ضخامت ۱٫۵ سانتی‌متر درآورید و دایره‌های بیشتری از درونش درآورید.

بیسکوئیت‌ها را تا جایی بپزید که دیگر سطح‌شان براق نباشد، در حدود ۲۰ دقیقه کافی است.

سپس آنها را از سینی فر خارج کرده و در جایی قراردهید که کاملا خنک شوند.

برای درست کردن مواد درون شیرینی کره، پودر قند و نمک را آنقدر با همزن برقی هم بزنید که کاملا مخلوط شوند.

مواد را درون یک قیف شیرینی‌پزی بریزید. نصف بیسکوئیت‌ها را بر روی سطحی قراردهید.

به کمک قیف مقداری از ماده پر کننده وسط بیسکوئیت‌ها را بر روی هر کدام از آنها قراردهید.

سپس روی هر بیسکوئیت یک بیسکوئیت دیگر قراردهید و اندکی فشارش دهید تا شیرینی‌تان شکل همبرگر شود!

شیرینی‌های ساندویچی‌تان را برای چند دقیقه در یخچال قراردهید تا خود را بگیرند. می‌توانید این شیرینی‌ها را برای مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

منبع: فیدیلیو