تعداد: ۴ نفر – آمادهسازی: ١۰ دقیقه – پخت: ۲۵ دقیقه – سطح: متوسط
مواد لازم:
- روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
- پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
- فلفل دلمهای سبز (نواری خردشده) ۳ عدد
- گوجه فرنگی (فیله و مکعبی ریز خردشده) ۴ پیمانه
- سیر (کوبیدهشده) ۴ حبه
- پیازچه (پاک و نگینی خردشده) ۱ عدد
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم
- تخممرغ ۶ عدد
- پنیر موتزارلا (رندهشده) ۱/۲ پیمانه
- برگ گشنیز (پاکشده) به مقدار لازم
۱- روغن زیتون را در تابهای چدنی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیاز و فلفل دلمهای را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
۲- گوجهفرنگی، سیر و پیازچه را به تابه اضافه کرده و تفت دهید، اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا آبِ گوجه فرنگی کشیده شود، در این بین، گه گاهی مواد را هم بزنید. در آخر، روی آن، مقداری نمک بپاشید.
۳- تخممرغها را همراه کمی نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آنها کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس آن را به تابه بیافزایید و بگذارید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه به صورت درباز، روی حرارت ملایم بماند تا تخممرغها پخته شوند.
۴- در ۵ دقیقه آخر پخت، پنیر را روی املت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا ذوب شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، گشنیز را روی آن قرار داده و همراه نان تازه سرو کنید
این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.