مواد لازم

  • جو پوست کنده: نیم کیلو
  • سبزی آش: ۲ کیلو
  • برنج: ۱ فنجان
  • نخود، لوبیا و عدس: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • کشک یا ماست: ۳ لیوان

طرز تهیه

جو را خیس کرده و می‌گذاریم تا با ۴ لیوان آب کمی بپزد وقتی جو تقریباً نیم پز شد برنج و سبزی را به آن می‌افزاییم. حبوبات را جدا پخته به مواد بالا می‌افزاییم. پیاز را خرد کرده با روغن تفت داده به آن نمک، فلفل و زردچوبه زده در آش می‌ریزیم در آخر می‌توان کشک یا ماست را درون آش ریخت تا ۱ تا ۲ جوش بزند و سپس آش را در ظرف گودی ریخته و تزیین کرد.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.