مواد لازم
- جو پوست کنده: نیم کیلو
- سبزی آش: ۲ کیلو
- برنج: ۱ فنجان
- نخود، لوبیا و عدس: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- کشک یا ماست: ۳ لیوان
طرز تهیه
جو را خیس کرده و میگذاریم تا با ۴ لیوان آب کمی بپزد وقتی جو تقریباً نیم پز شد برنج و سبزی را به آن میافزاییم. حبوبات را جدا پخته به مواد بالا میافزاییم. پیاز را خرد کرده با روغن تفت داده به آن نمک، فلفل و زردچوبه زده در آش میریزیم در آخر میتوان کشک یا ماست را درون آش ریخت تا ۱ تا ۲ جوش بزند و سپس آش را در ظرف گودی ریخته و تزیین کرد.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.