طرز تهیه
بلغور جو دو سر: ۱ فنجان
چای ترش سرد: ۳ قاشق غذاخوری
روغن نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری
نارگیل خشک: ۲ قاشق غذاخوری
بادام هندی خام: ۱/۴ فنجان
در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۷۵ فارنهایت) به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید
آناناس خشک: ۱/۴ فنجان
شیر نارگیل: ۱ قوطی
موز: ۱ عدد
شاتوت یخ زده: ۱ فنجان
چای ترش سرد: ۱ فنجان
به مدت ۶ ساعت در فریز نگه دارید
چای ترش سرد: ۲ فنجان
موز: ۱ عدد
توت فرنگی: ۱ عدد