چای سبز، اولین بار در کشور چین استفاده شد ولی بعدها مردم ژاپن، اندونزی، کره جنوبی و حتی نیز آن را تولید و به دیگر کشورها صادر کردند. این نوشیدنی خوش عطر به‌تازگی طرفداران زیادی را بین ساکنان اروپای غربی پیداکرده است. از چای سبز در هنر شیرینی پزی نیز استفاده های بسیاری می‌شود که یکی از آنها کوکیز چای سبزاست.

مواد لازم

  • آرد ۱۵۰ گرم
  • پودر چای سبز یک و نیم قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱.۸ قاشق چای خوری
  • کره ۱۰۰گرم
  • شکر ۶۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱عدد

طرز تهیه

کره و شکر را با هم زن برقی می‌زنیم تا کاملا نرم شود. زرده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا خوب مخلوط شود.

مواد خشک (آرد، پودر چای و نمک) را نیز اضافه کرده و هم می‌زنیم. مایه کوکیز را به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت می‌دهیم. (داخل کیسه نایلونی و در ظرف دربسته)

خمیر را از داخل یخچال درآورده و روی سطح صافی با وردنه به ضخامت ۱ سانت باز کرده و با کاتر های دلخواه قالب زده و سپس داخل سینی فر (با کاغذ روغنی) قرار می دهیم. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

نکته

  • چون چای سبزهایی که اینجا هست، خیلی خوش رنگ نیست، من از مقدار خیلی کمی رنگ سبز استفاده کردم.
  • از چای سبزی که به صورت فله ای می‌خریم استفاده کردم و آسیابش کردم.
  • عطر و تندی چای سبز در این بیسکوئیت‌ها بسیار محسوس است.

این نوشته اولین بار در ماهنامه فناوری نوین غذا منتشر شده است.