مواد لازم برای ۴ نفر
- بادنجان ۱ عدد
- کدو تنبل ۳۵۰ گرم
- کدو سبز ۲ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
- پیاز قرمز ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر
- آرد یک و نیم فنجان
- کره ۱۲۵ گرم
- بادام هندی تفت داده شده دو سوم فنجان
- زیره سبز ۱ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بادنجان، کدو سبز و کدوتنبل را در قطعات کوچک برش زده و مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. پس از آن مواد را از فر در آورده و نمک و فلفلهای خرد شده را به آن بیفزایید و دوباره مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً بپزد. برای تهیه خمیر ابتدا آرد را در ظرف بزرگی بریزید و آب سرد و کره آب شده را به آن بیفزایید و کاملاً ورز دهید تا یکدست شود. اکنون بادام هندی را خرد کرده و به همراه زیره به خمیر بیفزایید. خمیر را روی سطح صافی پهن کنید و با استفاده از وردنه صاف و یکدست کنید تا شعاع آن ۳۵ سانتی متر شود. پیازها را خرد کرده و کمی تفت دهید. سپس آن را روی خمیر پهن شده قرار دهید و مابقی مواد را در مرکز خمیر آن قرار دهید. اکنون لبههای خمیر را روی مواد برگردانید و تارت را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.