مواد لازم

  • شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
  • خامه ۱۵۰ گرم
  • پودر نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
  • قهوه غلیظ ۵۰۰ سی‌سی

طرز تهیه

شکلات تلخ را خرد کنید و درون ظرف بریزید. خامه را همراه نسکافه داخل یک ظرف بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و روکش شکلاتی خرد شده را به آن اضافه کنید. اکنون قهوه غلیظ را اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط نمایید و اجازه دهید خنک شود. مواد را کمی با همزن بزنید و داخل قیف بریزید. کف یک سینی کاغذ روغنی بیندازید و با استفاده از قیف، گلوله‌های کوچکی از ترافل درون سینی قرار دهید. پس از آنکه ترافل ها کمی سرد شد آنها را می‌توانید کف دست قرار دهید و به صورت توپک‌های کوچکی فرم دهید و در نهایت آن را مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. مقدار ۵۰۰ گرم شکات را درون ظرف بریزید و آن را روی حرارت آب جوش قرار دهید تا ذوب شود سپس توپک‌ها را به کمک انبر درون شکات غوطه‌ور کنید و روی صافی قرار دهید. در نهایت می‌توانید روی آن کمی برگ گل خشک قرار دهید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.