مواد لازم
- قارچ پخته ۷۵۰ گرم
- سیب زمینی ۷۵۰ گرم
- هویج ۷۵۰ گرم
- ران مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
- جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
- سیر ۲ حبه
- کره ۲۵ گرم
- آب لیمو ۱ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- مرزه خرد شده یا ترخان برای تزیین
طرز تهیه
سیب زمینیها را پوست بکنید، بشویید و پس از خشک کردن حلقه حلقه کنید. قارچها را زیر شیر آب سرد شسته، خشک کنید و برای جلوگیری از سیاه شده آب لیمو بزنید. سیر را پوست بکنید و پس از گرفتن جوانه آن را خرد کنید. ران مرغ بدون پوست و استخوان را خرد کنید. فر را با حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد و یا ۲۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید، کف و دیوارهای یک ظرف پیرکس را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی، یک لایه قارچ و کمی سیر و جعفری و ران مرغ روی آن بچینید. نمک و فلفل بپاشید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. روی ظرف را با کاغذ آلومینیم بپوشانید. ظرف را در فر قرار دهید و مدت ۲ ساعت بگذارید تا بپزد. سپس با همان ظرف سر میز ببرید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.