مواد لازم
- روغن بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
- گوشت ۵۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- مارچوبه ۳۵۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز ۱ عدد
طرز تهیه
برای تهیه این نوع خوراک ابتدا باید گوشت را به صورت نواری خرد کنید. اکنون نیمی از روغن را درون ماهی تابه بریزید و پس از داغ شدن، گوشت را به آن اضافه و تفت دهید تا قهوهای رنگ شود. در این فاصله نیم دیگر روغن را درون ماهی تابهای دیگر بریزید، پیاز را به صورت خلال برش داده و به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. پس از آنکه پیاز، طلایی رنگ شد مارچوبه را که از قبل خرد کردهاید افزوده و سپس قطعات گوشت و سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر سویا سس را به مواد اضافه کنید و فلفل قرمز را که از قبل خرد کردهاید افزوده و پس از کمی حرارت دادن، مقدار نصف فنجان آب نیز به آن اضافه کنید. اکنون در ظرف را قرار دهید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم و به آرامی بپزد.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.