مواد لازم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
- سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده: ۲۲۵ گرم
- پیاز خرد شده: یک عدد
- آرد: یک چهارم پیمانه
- پوره گوجه یا رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
- آب مرغ: ۲/۵ پیمانه
- فلفل قرمز ریز خرد شده: یک قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم
- بامیه: ۱۷۵ گرم
- فلفل دلمهای زرد یا قرمز، خرد شده: یک عدد
- کرفس خرد شده: دو شاخه
- کالباس گوشت مکعبی خرد شده (در صورت تمایل): یک سوم پیمانه
- میگوی درشت: ۲۲۵ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- برنج پخته شده و دم کشیده: به میزان لازم
طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگی گرم کرده و پیاز را به مدت پنج دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود مرغ را در تابه ریخته و دو دقیقه سرخ کنید سپس آرد، فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی را درون مرغ بریزید و حدود یک الی دو دقیقه تفت دهید. آب مرغ را به مواد افزوده و وقتی جوش آمد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. بامیه، فلفل دلمهای و کرفس را درون ظرف مناسب فر ریخته و موادی که از قبل آماده کردید را به آن بیفزایید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید سپس کالباس و میگو را درون خورش پخته و هم بزنید و ده دقیقه دیگر درون فر بگذارید تا میگو بپزد. این غذا را با برنج میل کنید.
این مطلب اولین بار در فصلنامه دنیای آبزیان منتشر شده است.