مواد لازم برای ۴ نفر

  • قارچ بزرگ ۴ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز ۱ عدد، خرد شده
  • سیر ۳ عدد، رنده شده
  • عدس ۱ فنجان، پخته شده
  • آب سبزیجات یک و نیم فنجان
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۳۰ گرم

مواد لازم برای پوره لوبیا

  • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • لوبیا سفید ۴۰۰ گرم
  • سیر ۲ عدد
  • آب سبزیجات ۱ قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای سس
  • سرکه قرمز دو سوم فنجان
  • پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب سبزیجات یک و نیم فنجان
  • شکر قهوه‌ای ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا قسمت ساقه و بخشی از مرکز قارچ‌ها را جدا کنید تا درون آن گود شود. سپس روغن زیتون را درون ماهی تابه‌ای بزرگ ریخته و پیاز خرد شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید کمی تفت داده شود. اکنون ساقه‌های خرد شده قارچ و یک عدد سیر رنده شده را به آن بیفزایید و یک دقیقه حرارت دهید. عدس پخته شده و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آید. اکنون شعله را کم کنید و مواد را مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت دهید. در آخر جعفری را به آن بیفزایید. برای تهیه پوره لوبیا، سیب زمینی‌ها را پخته و به شکل پوره در آورید. سپس لوبیاهای سفید را نیز بپزید و به وسیله مخلوط کن، نرم و یک دست کنید و به پوره سیب زمینی بیفزایید. اکنون سیر، روغن زیتون و آب سبزیجات را نیز به اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید. در این مرحله کمی از کره را درون ماهی تابه ریخته و قارچ‌ها را کف ظرف بچینید و سه الی چهار دقیقه حرارت دهید. برای تهیه سس لازم است پوره گوجه فرنگی، سرکه قرمز، آب سبزیجات و شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کرده و مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید. اکنون هر یک از قارچ‌ها را درون یک بشقاب قرار داده و ابتدا یک لایه از مخلوط عدس، یک لایه از پوره و لایه دیگری از مخلوط عدس روی آن قرار دهید و مقداری از سس روی آن بریزید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.