این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید دسرهای مختلفی وجود دارد که می توانید در منزلتان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید.
مواد لازم برای دسر نارگیل
- خامه فرم گرفته: ۲ لیوان
- پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
- پودر نارگیل: یک پیمانه
- پودر ژلاتین: دو سوم لیوان
- زرده تخم مرغ: ۵ عدد
- شیرنارگیل: یک لیوان
- شکر: یک لیوان
طرز تھیه دسر نارگیل
زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا پف کند. بعد شیره نارگیل را به شکر و زرده ها اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن، مرتب به هم بزنید تا کاملا زرده ها پخته شده و مایه صاف و یکدست باشد. در این مرحله پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی آب روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود. پنیر خامه ای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. حالا همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی موردنظرتان مخلوط کنید و برای تزئین نگهدارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شده وبعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید. ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.
این نوشته اولین بار در ماهنامه فناوری نوین غذا منتشر شده است.
*تصویر تزیینی است.