مواد لازم

  • پرتقال پوست کنده: ۱ پیمانه پر
  • نارنگی پوست کنده: ۱ پیمانه پر
  • خلال پسته و بادام:۱ پیمانه
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • عرق بیدمشک یا عرق بهار نارنج: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

پرتقال و نارنگی را کاملاً پوست کنده، دانه دانه کرده و هر قاچ را از نیمه تقسیم می‌کنیم و در کاسه‌ای می‌ریزیم. خامه و شکر را خوب با هم زده خلال‌های بادام و پسته را مخلوط کرده، با اضافه کردن به بقیه مواد در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از یک ساعت دسر آماده است هنگام مصرف، عرق بیدمشک یا عرق بهار نارنج را به آن اضافه می‌کنیم.

نکته: تصویر تزیینی است.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.