مواد لازم
- آب: ۵ قاشق سوپخوری
- ماست: یک لیوان
- نشاسته: یک کیلو
- روغن مایع: به مقدار لازم
- شربت غلیظ: ۲ لیوان
طرز تهیه
نشاسته را با آب مخلوط کرده ماست را به آن افزوده و هم میزنیم تا مایه صاف و یک دست شود روغن زیادی داغ کرده مایه را در قیف ریخته و در روغن به شکل زولبیا میریزیم حرارت را کم کرده دو طرف زولبیا را کاملاً سرخ کرده سپس از روغن خارج کرده در شربت میاندازیم. پس از اینکه شربت کاملاً به خورد زولبیا رفت در صافی گذاشته تا شربت اضافی آن خارج شود، آنگاه آن را در ظرف مورد نظر میریزیم.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.