مواد لازم

  • آووکادو ۲ عدد
  • خامه یک‌دوم فنجان
  • آب گوشت مرغ ۴ فنجان
  • گشنیز تازه مقداری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

آووکادوها را به دو نیم تقسیم کنید و پس از جدا کردن پوسته آن، هسته‌اش را جدا کنید و کنار بگذارید. اکنون قسمت گوشتی آووکادو را به قطعات ریز تقسیم کنید و به همراه سه الی چهار قاشق سوپ‌خوری خامه درون مخلوط‌کن بریزید و اجازه دهید تا تمامی آووکادوها له شود. اکنون آب گوشت مرغ را درون قابلمه بریزید و شعله گاز را روشن کنید تا آب گوشت مرغ به جوش آید. در این مرحله در حالی که شعله گاز را کم کرده‌اید به آرامی و در حالی که مواد درون قابلمه را دائم هم می‌زنید بقیه خامه را اضافه کنید. مواد را باید مرتب هم بزنید تا خامه به اصطلاح نبرد. اکنون مخلوط آووکادو را اضافه کنید و در نهایت کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید. شعله گاز را کم کنید تا مواد به آرامی بپزد. حدود ۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن شعله گاز، گشنیز را خرد کنید و به سوپ بیافزایید. اکنون سوپ آماده سرو است. می‌توانید آن را درون ظرف مخصوص بریزید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.