مواد لازم برای آب چغندر

  • چغندر پخته ۵۰۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • پرتقال ۲ عدد
  • عرق بهار نارنج ۱ قاشق چای‌خوری
  • نعناع تازه مقداری

مواد لازم برای آب هویج

  • هویج ۵۰۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • پرتقال ۲ عدد
  • عرق بهار نارنج ۱ قاشق چای‌خوری
  • نعناع تازه مقداری

مواد لازم برای آب خیار

  • خیار ۵۰۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • پرتقال ۲ عدد
  • عرق بهار نارنج ۱ قاشق چای‌خوری
  • نعناع تازه مقداری

طرز تهیه

ابتدا پوست هویج، خیار و چغندر را جدا کنید و هر کدام را به قطعات ریز خرد کنید. اکنون قطعات خردشده هر یک را جداگانه و به همراه شکر درون مخلوط‌کن بریزید تا پوره شود. اکنون هر یک از پوره‌ها را جداگانه درون ظرف مناسبی بریزید. تمامی پرتقال‌ها را آب گرفته و آب آن را درون سه ظرف محتوای پوره ریخته و مخلوط کنید. پس از آن عرق بهار نارنج را نیز به سه ظرف اضافه و مخلوط کنید. در آخر با استفاده از چند برگ نعناع، نوشیدنی‌ها را تزئین کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.