مواد لازم
- کدوتنبل ۹۰۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- تره فرنگی ۲ ساقه
- سیر ۱ حبه
- زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
- آب گوشت مرغ ۳ فنجان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
- گشنیز خردشده برای تزئین
طرز تهیه
کدوتنبل را به چند قسمت تقسیم و به صورت مربعهای کوچک برش بزنید. هسته و پوست آن را جدا کنید. روغن را درون ماهی تابه بریزید، سیر و تره فرنگی را خرد کنید و درون روغن تفت دهید. پس از آن دارچین و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و چند دقیقه منتظر بمانید تا کمی حرارت ببیند. در مرحله بعد آب گوشت مرغ، کدوتنبل و نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سوپ به آرامی بپزد. برای پخت کامل این نوع سوپ شش الی هشت ساعت زمان لازم است تا کدوتنبل کامل پخته و له شود. در آخر پس از خنک شدن سوپ، آن را درون غذاساز بریزید تا یکدست شود. اگر سوپ غلظت لازم را داشت آن را به ظرف مناسبی منتقل کنید. ماست را با استفاده از چنگال کمی بزنید و روی سوپ بریزید و در نهایت آن را با استفاده از گشنیز خردشده تزئین کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.