مواد لازم

  • کره ۴۰ گرم
  • پیاز خرد شده یک عدد
  • کدوتنبل خرد شده ۱/۵ کیلوگرم
  • سیب زمینی دو عدد
  • آب گوشت مرغ ۶ پیمانه ۱/۵ لیتر
  • خامه نصف پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
  • پودر جوزهندی نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

کره را در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت آب کرده سپس پیاز را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا پیاز نرم شود. کدوتنبل و سیب زمینی را اضافه کرده و بگذارید مدت پنج دقیقه بپزد. سپس آب گوشت مرغ را اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد تا زمانی که کدو حلوایی نرم شود. در این مدت گاهی سوپ را هم بزنید. سوپ را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و جوزهندی را به آن اضافه کنید. قبل از سرو، خامه را با مقدار کمی از سوپ مخلوط کنید و آن را به مابقی سوپ بیفزایید. می‌توانید برای هر نفر یک عدد نان باگت گرد انتخاب کرده و قسمت فوقانی آن را جدا کرده و سوپ را درون نان باگت بریزید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.