مواد لازم

  • آرد ۲ فنجان
  • هل کوبیده شده ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • کره ۱ فنجان
  • شکر یک دوم فنجان
  • تخممرغ ۲ عدد
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • خلال پوست پرتقال ۱ قاشق چای‌خوری
  • گردوی خرد شده مقداری

طرز تهیه

آرد، نمک و پودر هل را درون ظرف بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید. کره و شکر را درون مخلوط کن بریزید و اجازه دهید مواد با یکدیگر کاملاً مخلوط شود. اکنون زرده تخم‌مرغ، وانیل و خلال پوست پرتقال را نیز بیفزایید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شود. در مرحله بعد لازم است آرد را بیفزایید و مخلوط کن را دوباره روشن کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید. پس از آن، خمیر را درون پلاستیک قرار دهید و آن را برای مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید. اکنون خمیر را از یخچال بیرون آورید و تکه‌های کوچکی از آن جدا کنید و به شکل گلوله به قطر سه سانتیمتر درآورید. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. پس از آن شیرینی‌ها را ابتدا درون سفیده تخم‌مرغ زده شده و سپس درون گردوی خردشده بغلتانید و به آرامی با استفاده از نوک انگشت شست آن را بفشارید تا گود شود در آخر شیرینی‌ها را برای مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از آنکه شیرینی‌ها کمی خنک شد در مرکز آن مقداری مارمالاد بریزید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.