مواد لازم برای ۴ نفر
- قارچ بزرگ ۴ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز ۱ عدد، خرد شده
- سیر ۳ عدد، رنده شده
- عدس ۱ فنجان، پخته شده
- آب سبزیجات یک و نیم فنجان
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۳۰ گرم
مواد لازم برای پوره لوبیا
- سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا سفید ۴۰۰ گرم
- سیر ۲ عدد
- آب سبزیجات ۱ قاشق غذاخوری
- مواد لازم برای سس
- سرکه قرمز دو سوم فنجان
- پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- آب سبزیجات یک و نیم فنجان
- شکر قهوهای ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا قسمت ساقه و بخشی از مرکز قارچها را جدا کنید تا درون آن گود شود. سپس روغن زیتون را درون ماهی تابهای بزرگ ریخته و پیاز خرد شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید کمی تفت داده شود. اکنون ساقههای خرد شده قارچ و یک عدد سیر رنده شده را به آن بیفزایید و یک دقیقه حرارت دهید. عدس پخته شده و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آید. اکنون شعله را کم کنید و مواد را مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت دهید. در آخر جعفری را به آن بیفزایید. برای تهیه پوره لوبیا، سیب زمینیها را پخته و به شکل پوره در آورید. سپس لوبیاهای سفید را نیز بپزید و به وسیله مخلوط کن، نرم و یک دست کنید و به پوره سیب زمینی بیفزایید. اکنون سیر، روغن زیتون و آب سبزیجات را نیز به اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید. در این مرحله کمی از کره را درون ماهی تابه ریخته و قارچها را کف ظرف بچینید و سه الی چهار دقیقه حرارت دهید. برای تهیه سس لازم است پوره گوجه فرنگی، سرکه قرمز، آب سبزیجات و شکر قهوهای را با هم مخلوط کرده و مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید. اکنون هر یک از قارچها را درون یک بشقاب قرار داده و ابتدا یک لایه از مخلوط عدس، یک لایه از پوره و لایه دیگری از مخلوط عدس روی آن قرار دهید و مقداری از سس روی آن بریزید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.