مواد لازم

  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • نمک ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
  • آویشن۲ قاشق چای خوری
  • ریحان خشک ۲ قاشق چای خوری
  • رزماری ۲ قاشق چای خوری
  • لازانیای نیمه آماده ۱ بسته
  • پنیر پارمسان ۲ فنجان
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

درون ماهی تابه‌ای بزرگ، روغن را بریزید و روی حرارت قرار دهید. گوشت چرخ شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل، پودر آویشن، پودر رزماری و پودر ریحان را اضافه کنید و گوشت را حرارت دهید تا بپزد. در مرحله آخر رب را نیز افزوده و کمی تفت دهید و کمی آب به مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مدت پنج دقیقه حرارت ببیند. اکنون فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. درون ظرف مناسبی یک لایه از ورقه‌های لازانیا بچینید و مقداری از مخلوط گوشت را روی آن بریزید. پس از آن مقداری پنیر رنده شده و دوباره لایه‌ای از لازانیا روی آن بچینید و سپس مخلوطی از مواد و لایه‌ای از پنیر روی آن قرار دهید و این کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود. در آخر لایه‌ای از پنیر روی لازانیا بریزید و روی آن چند برگ خرد شده ریحان قرار دهید. چنانچه می‌خواهید لازانیای نرم‌تری داشته باشید می‌توانید سس رقیق‌تری آماده کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.