مواد لازم

  • آرد ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • کره ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • روغن نصف پیمانه
  • ارده نصف پیمانه
  • به کینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • شیره انگور ۱ پیمانه
  • گردو خردشده ۱ پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا درون ظرف بزرگی تخم مرغ‌ها را با استفاده از همزن بزنید تا یکدست شود. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. پس از آن روغن و کره نرم شده را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد شیره انگور و ارده را بی افزایید و به هم زدن ادامه دهید. گردو را خرد و آن را نیز اضافه کنید. درون ظرف دیگری آرد را با به کینگ پودر و وانیل مخلوط کنید و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید. قالبی با اندازه مناسب کیک تهیه و چرب کنید. می‌توانید برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب کمی آرد نیز کف قالب بپاشید. اکنون مواد کیک را درون قالب بریزید و آن را برای مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.