مواد لازم

  • میوه دراگون ۲ عدد
  • انبه ۲ عدد
  • توت فرنگی ۵۰۰ گرم
  • کیوی ۲ عدد
  • میوه کارامبولا ۲ عدد در صورت دلخواه
  • آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

میوه دراگون را از وسط به نیمه تقسیم کنید و برش بزنید. با استفاده از چاقوی تیز محتویات داخل آن را جدا کنید و به صورت مربع برش بزنید. اکنون توت فرنگی، کیوی و انبه را نیز خرد کنید و همراه میوه دراگون داخل ظرفی بریزید. در صورت تمایل می‌توانید به این سالاد میوه کارامبوا را نیز اضافه کنید. پس از آن، آب لیموترش و شکر را بیفزایید و سالاد را کمی مخلوط کنید و برای مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. در آخر سالاد را درون پوسته میوه دراگون بریزید و تزئین کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.