مواد لازم
- آرد ۴۵۰ گرم
- بیکینگپودر ۱ قاشق
- کرم تارتار ۱ قاشق
- شکر ۱ قاشق
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
- گردو خردشده ۱۰۰ گرم
- شیر ۳۰۰ میلیلیتر
طرز تهیه
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. آرد، به کینگ پودر، کرم تارتار و نمک را درون ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. پس از آن شکر و گردوی خردشده را اضافه کنید و شیر را بیفزایید تا به شکل خمیر شود. روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و با استفاده از دستان آغشته به آرد خمیر را ورز دهید و به شکل گلولههایی به ابعاد ۲۰ سانتیمتر فرم دهید. اکنون خمیرها را روی کاغذ روغنی درون سینی فر قرار داده و برای مدت ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید. میتوانید مقداری آرد روی گلولههای خمیری بپاشید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.