مواد لازم

  • آرد ۴۵۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر ۱ قاشق
  • کرم تارتار ۱ قاشق
  • شکر ۱ قاشق
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • گردو خردشده ۱۰۰ گرم
  • شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. آرد، به کینگ پودر، کرم تارتار و نمک را درون ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. پس از آن شکر و گردوی خردشده را اضافه کنید و شیر را بیفزایید تا به شکل خمیر شود. روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و با استفاده از دستان آغشته به آرد خمیر را ورز دهید و به شکل گلوله‌هایی به ابعاد ۲۰ سانتیمتر فرم دهید. اکنون خمیرها را روی کاغذ روغنی درون سینی فر قرار داده و برای مدت ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید. می‌توانید مقداری آرد روی گلوله‌های خمیری بپاشید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.