مواد لازم
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- فیله مرغ ۵۰۰ گرم
- هویج ۲ عدد
- نخودفرنگی ۱ فنجان
- سیر ۳ حبه
- پیازچه ۶ عدد
- برنج پخته شده ۴ فنجان
- سویا سس ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
دو قاشق چای خوری از روغن را درون ماهی تابه بریزید و تخم مرغها را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از آنکه زرده و سفیده تخممرغ ها با یکدیگر مخلوط شد آن را با استفاده از قاشق کف ماهی تابه پهن کنید تا به شکل املت بپزد سپس حرارت را خاموش کنید و املت را به صورت رول بپیچید و برش بزنید. اکنون دو قاشق چای خوری دیگر از روغن را درون ماهی تابه بریزید و فیلههای مرغ را درون آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس فیلهها را از درون ماهی تابه خارج کنید. بقیه روغن را درون ماهی تابه بریزید و هویج را که خرد کردهاید به آن اضافه کنید و تفت دهید. نخودفرنگی، سیر رنده شده و پیازچه خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا طلاییرنگ شود. فیلههای مرغ را به ماهی تابه برگردانید و برنج و سس سویا را اضافه کنید. مخلوط برنج را درون ظرف مناسب بریزید و روی آن چند برش املت قرار دهید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.