مواد لازم برای ۴ نفر

  • سیب زمینی یک و نیم کیلوگرم
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد یک چهارم فنجان
  • لیموترش ۱ عدد
  • روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای داخل خمیر

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
  • روغن زیتون ۱ قاشق مرباخوری
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • جوز هندی یک دوم قاشق چای خوری
  • زعفران مقداری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کنید. سپس سیب زمینی‌ها را در مقداری آب و نمک بپزید و در آخر پوست بکنید و رنده کنید. پس از آن پوست لیموترش را جدا کنید و قسمت درون آن را خرد کنید. اکنون گوشت چرخ کرده را در یک قاشق روغن زیتون تفت دهید و پیاز خرد شده، جعفری، جوز هندی، زعفران، نمک، فلفل و مقداری آب را به آن بیفزایید و اجازه دهید گوشت کاملاً بپزد و آب آن تبخیر شود. در این فاصله لیموترش خرد شده را به سیب زمینی رنده شده بیفزایید و همراه با کمی شکر و دارچین طعم دار کنید. مواد را با دست کمی ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. دو عدد از تخم مرغ‌ها را آب پز کنید و کنار بگذارید. گلوله‌های کوچکی از خمیر سیب زمینی برداشته و آن‌ها را کف دست گرد و پهن کنید به شکلی که شبیه توپ شود. اکنون تخم مرغ‌های پخته شده را به قطعات درشت برش بزنید و پس از ریختن مقداری از مواد گوشتی درون گلوله خمیری، روی آن قرار دهید و خمیر را به شکل مخروط درآورید. بقیه تخم مرغ‌ها را درون ظرفی کوچک بشکنید و با چنگال به همزنید. پس از آن گلوله‌های خمیری آماده شده را ابتدا درون تخم مرغ سپس درون آرد بغلتانید و سرخ کنید.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.