مواد لازم
- سینه مرغ آبپز شده و خردشده ۱ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- هویج ۱ عدد
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- سیبزمینی ۴ عدد متوسط
- تخممرغ ۱ عدد
- آرد سوخاری به میزان لازم
- نمک و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینیها را بگذارید آبپز شود. در این فاصله، پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. هویج را نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدهید. در مرحلهی بعد سینه مرغ را اضافه کنید و تفت بدهید، در آخر رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زمانی که سیب زمینیها کاملاً آبپز شد، آنها را له کنید. در مرحله بعد تخممرغ را در صورت تمایل اضافه کنید. سپس آرد سوخاری را به سیب زمینیها اضافه کنید، به قدری که احساس کنید که از دستتان جدا میشود. روغن را درون ماهیتابه ریخته تا داغ شود. به اندازهی یک قاشق غذاخوری خمیر سیبزمینی بردارید و درون دست خود آن را باز کنید و از موادی که دارید داخلش بریزید، خمیر را ببندید و کمی فشار بدهید که پهن شود و سپس درون روغن سرخ کنید.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.