مواد لازم:
- خامه ۱ بسته
- شیر ۲ لیوان
- پودر ژلاتین ۸ تا ۱۰ قاشق مرباخوری
- میوه خردشده به مقدار لازم
- پودر شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را کمکم به آن اضافه کرده، شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بنماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به دلیل سرمای شیر ژلاتین سریع فرم میگیرد. درصورت دلخواه ژله رنگین و یا میوه دلخواه خردشده را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید. برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. زمانی که ژلاتین را به مواد اضافه میشود ممکن است ژلاتین سریع سفت شود و تکههای ژلاتین در کرم مشخص باشد. میتوانید به روش بنماری کرم را روی یک ظرف آب جوش قرار داده تا کمی گرم شود و ژلاتین در مواد حل شود.
این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.